VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, dit klopt. Toegangsbewijzen worden uiterlijk voor 1 november naar u toegestuurd. Indien u ze na deze datum niet ontvangt, neem dan contact met ons op.

Ja, dit kan. Op circusdagen is de circuskassa geopend vanaf 10:30 tot 16:00. Wij raden u echter aan om reeds in de voorverkoop uw tickets te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken te zien en de beschikbaarheid is beperkt

Het Malieveld is vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken via de A12. Neem op het Prins Clausplein de afslag Den Haag (A12) en blijf Den Haag volgen. Aan het eind van de Utrechtse Baan linksaf de Zuid-Hollandlaan op (verlengde van de Benoordenhoutseweg). Aan het eind linksaf de Koningskade op. Vanaf de Koningskade zit u op de CentrumRing en kunt u de parkeerroute volgen.

U kunt parkeren in de parkeergarage gelegen onder het Malieveld. De parkeergarage is voorzien van 600 parkeerplaatsen en is standaard geopend van: maandag t/m zondag, van 06.30 – 22.00 uur.

Jazeker, wij raden het zelfs aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het Malieveld ligt op 6 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand raden wij u aan via dit station te reizen. Indien u ervoor kiest om via het station Den Haag Holland Spoor te reizen, houdt u er dan rekening mee dat u nog verder zult moeten reizen met de tram. Voor meer informatie kunt u de NS Reisplanner raadplegen op www.ns.nl.

Vanaf Den Haag CS: tram 1, 9, 16 – Halte Malieveld
Vanaf Den Haag HS: tram 9, 16 – Halte Malieveld

Voor meer informatie raadpleeg de OV planner op www.9292ov.nl.

Wij heten u graag vanaf een uur voor aanvang van de show welkom in de foyer waar u kunt genieten van tal van circusversnaperingen. De ruimte waarin de voorstelling zich afspeelt gaat 30 minuten voor aanvang van de show open. Circuspersoneel brengt u naar uw zitplaats binnen de door u gekozen rang. De show begint exact op het aangegeven tijdstip. Bent u later, dan wordt er pas toegang verleend op een geschikt moment tijdens de voorstelling om hinder voor overige bezoekers te voorkomen.

De voorstelling duurt circa 2 uur en 10 minuten inclusief pauze.

Ja, de voorstelling is bij uitstek geschikt voor de hele familie.

Het maken van film en/of geluidsopnamen is niet toegestaan. Fotograferen mag wel, maar alleen zonder flits en zonder daarbij het publiek of de artiesten te hinderen.

Tijdens de show worden onder meer lichteffecten, laser en rookmachines ingezet ter ondersteuning van de verschillende acts.

Bij Groot Kerstcircus Den Haag treden geen dieren op.

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Onze foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Ja, het gehele tentencomplex is toegankelijk voor minder valide mensen en rolstoelen. Er zijn echter slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar.

Kinderwagens en/of buggy’s mogen de foyer van de tent in. Het is op last van de brandweer (met het oog op vluchtroutes bij noodgevallen) niet toegestaan om kinderwagens en/of buggy’s mee de speeltent in te nemen. U kunt uw kinderwagen/buggy achterlaten op de daarvoor aangewezen plaats in de foyer. Zorg ervoor dat u geen waardevolle bezittingen in de kinderwagen/buggy achterlaat.

Ja, bij het circus zijn meerdere gediplomeerde BHV’ers aanwezig. Wanneer u hulp nodig heeft, meld dit dan bij het circus personeel.

Ja! U kunt overal pinnen in de circustent.

Roken is in het gehele tentencomplex NIET toegestaan.

Nee, de tent is door middel van geavanceerde systemen aangenaam verwarmd.

Met de Ooievaarspas krijg je korting op de voorstellingen van 31 december 2023 t/m 7 januari 2024 van het Groot Kerstcircus Den Haag op de zitplaatsen op tribune A en B. De kortingsprijs voor tribune A is voor volwassenen 10 euro en voor kinderen 8 euro. Voor tribune B voor volwassenen 8 euro en voor kinderen 5 euro. Met de Ooievaarspas kun je vanaf 23 december een kaartje kopen bij de kassa op het Malieveld. De tickets zijn niet online verkrijgbaar.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@kerstcircusdenhaag.nl

Volg ons op