SHOW

Bereid je voor op ruim twee uur plezier voor de hele familie, gevuld met sensationele acrobatiek, romantiek en comedy. Mis deze betoverende ervaring niet en koop je tickets nu!

Pepe Jardim – Comedian

Comedian Pepe Jardim komt uit Brazilië. Hij leeft voor zijn vak maar nog veel meer voor het publiek. Hij houdt van interactie met zijn toeschouwers en legt emotie in zijn reprises, waarbij hij ook steeds weer een stuk improvisatie toepast. Jardim vertegenwoordigt de tweede generatie van een artiestenfamilie studeerde af aan de circusacademie van Argentinie. De afgelopen jaren was hij onder meer op tournee door Amerika, Mexico en Canada.

Matteo & Lusesita – Acrobaten

Het duo Matteo & Lisesita is veelzijdig. Ze treden op met een perche, een hele lange verticale paal waaraan zinderende acrobatiek wordt uitgevoerd. Bij Groot Kerstcircus Den Haag komt Lusesita daarnaast in actie als luchtacrobate in een net.

Duo de Bianchi – Strapaten

Deze act is niet zonder gevaar. De mannen die samen het Duo de Bianchi vormen, tarten de zwaartekracht aan twee kabels. Ze nemen bezit van het luchtruim en presenteren daar een reeks spectaculaire tricks.

Beleef een Betoverend Avontuur tijdens de Kerstvakantie!

Mesa Group – Dubbel Hoge Draad

Angst kennen ze niet. De acrobaten van de Mesa groep rennen door de tent op twee flinterdunne staalkabels. Een ware thriller waar het publiek overal ter wereld steeds weer met ingehouden adem naar kijkt. In de zomer van 2023 maakten ze furore in Finland, in de kerstvakantie zijn de sterren van Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. Deze act is wereldwijd uniek.

Devin de Bianchi – Handstand acrobaat

Devin is een telg uit een wereldberoemde Italiaanse circusdynastie. Met allerlei vormen van acrobatiek heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij schitterde zelfs bij Cirque du Soleil. In Den Haag ziet het publiek hem als handstandacrobaat in actie.

Miguel Alvarez – Jongleur

Snel, sneller en nog sneller. Miguel Alvarez is tempojongleur en is geboren in de bekendste circusfamilie in Spanje. Hij leerde het vak van zijn vader en is inmiddels uitgegroeid tot een begenadigd artiest.

Ruth Calixta – Zangeres

Ruth Calixta is zangeres en behoort tot de top van haar vakgebied. Ze schitterde onder meer bij de zeer gerenommeerde nachtclub EXHIBIT op het Spaanse eiland Mallorca. In Den Haag begeleidt ze zingend de diverse acts en zorgt voor de juiste toon.

Ludmila valla bertini – antipode

Haar optreden is ongeëvenaard en origineel. Ludmila Valla Bertini komt uit een wereldberoemde circusfamilie en heeft een act waarbij ze jongleert met haar voeten. Een moeilijke en zeldzame circusdiscipline die Ludmila tot in de finesses beheerst. Ze laat een breed scala aan attributen op haar voeten dansen. Het nummer is bovendien verpakt in een spectaculaire choreografie en wordt ondersteund door opzwepende muziek. Zo wordt circus totaaltheater.

Kevin Briers – comedian 

Zijn act is zowel komisch als knap. Kevin Briers is comedian en haalt een reeks hilarische fratsen uit met een immense ballon waarmee hij door de piste stuitert. Kevin komt uit België en is geen onbekende in de circuswereld. Hij was eerder op tournee met de show ‘Magical world of Circus’ door Nederland en maakt nu voor de eerste keer zijn opwachting bij Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld.

Lusesita Farrell – luchtacrobatiek 

Haar act is origineel. Lusesita gebruikt metalen kettingen als instrument voor ongeëvenaarde luchtacrobatiek. Er komen zelfs vlammen aan te pas. Lusesita bewijst met dit nummer dat ook het traditionele circus zichzelf voortdurend blijft vernieuwen. Deze act is bovendien niet zonder gevaar. Ze vliegt in hoog tempo door de nok van de tent zonder veiligheidskabel of vangnet.

Kevin Chaves – Rola Rola

Jarenlange training ging aan deze act vooraf. Kevin Chaves komt uit Portugal en is een ware evenwichtskunstenaar. Hij stapelt ronde cilinders op elkaar om daar vervolgens op te balanceren en allerlei ingewikkelde tricks te vertonen. Met dit nummer schitterde hij in de grootste circussen van Europa. Eindelijk is het gelukt om hem te contracteren voor Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. We zijn er zeker van dat de act van Chaves voor stormachtig applaus zorgt.

Bert Simhoffer – ringmaster

Bert Simhoffer betreedt dit jaar weer als uw gastheer en spreekstalmeester de piste op het Malieveld. Hij is een geboren Hagenaar en voelt zich helemaal thuis in Groot Kerstcircus Den Haag. Bert heeft zijn circussporen ruimschoots verdiend, onder andere in Circus Anton Pieck (Efteling), Wintercircus Maastricht en al een aantal jaren op het Malieveld in Den Haag. Hij heeft mogen samenwerken met circusgrootheden als Joseph Bouglione (Cirque d’Hiver, Parijs) en Louis Knie junior. Bert staat letterlijk te trappelen om de mooie en spectaculaire acts – zowel in de piste als hoog in de nok van onze schitterende tent – uitgevoerd door de top van de circuswereld, bij u te introduceren. De magische wereld van het circus heeft Bert als kind al betoverd en hij vindt het geweldig om onderdeel van dit fantastische circus te zijn.

fotografie Jim Hoogendorp

Beleef een Betoverend Avontuur tijdens de Kerstvakantie!

Volg ons op